Menu

Att skapa en bra hotellupplevelse

Att bo på hotell kan vara fantastiskt och är något som många uppskattar när de har en helg eller några dagar ledigt. Men att driva ett hotell är inte enbart enkelt, speciellt inte eftersom det finns så många och konkurrensen om gästerna är stor. Att hitta vad man ska göra för att få trogna och återkommande kunder samt kunna värva nya kunder är inte så lätt. I denna artikel ska vi därför lyfta ett antal tips på vad man kan göra för att locka kunder till sitt hotell.

Lyx och gåvor

Att förmedla en känsla av lyx är något som är väldigt viktigt eftersom det ofta är detta människor vill uppleva när de kommer till ett hotell. Att känna att det sticker ut från vardagen och att man får uppleva saker som inte hör till det vanliga är därför viktigt. Att ha någon form av gåvor på hotellrummet till gästerna när de anländer kan vara ett sätt att få dem att känna sig ompysslade och att denna helg är något alldeles extra. Det kan handla om små gåvor som till exempel nagellack eller någon typ av choklad. Just nagellack är en extra bra gåva eftersom den går i linje med det man vill förmedla, nämligen att detta är en helg då man kan fokusera på och ta hand om sig själv.

Återkommande kunder

En annan sak som är viktig när man vill skapa en stabil kundkrets på ett hotell är såklart att se till att de kunder man har kommer tillbaka. Detta kan man till exempel göra genom att erbjuda olika typer av rabatter för trogna kunder. Att få människor som ser ens eget hotell som sitt favorithotell och vara ett förstahandsval för många människor kommer göra att man har goda förutsättningar att driva sitt hotell med vinst.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity