Menu

Hotell Avalon i Göteborg

Har du kanske fastnat för serien The night manager på c more, eller Hotell Halcyon på SVT? Det har varit ett stort fokus på hotell i tv-världen på senare tid och kanske är det dag att skämma bort dig själv en stund och kliva in i hotellvärlden på riktigt. Hotell Avalon i Göteborg är ett fantastiskt val för dig som vill njuta av en stunds lyx i hjärtat av Göteborg, endast 800 m från centralstationen. Du har nära till nöjen, restauranger och kommunikationer, och kan njuta av de smakfullt inredda rummen som alla inretts enligt den kinesiska läran om feng shui.

Takpool och skaljdjur

Hotellet har en magnifik takpool som är öppen mellan maj och september och hotellets egna restaurang lockar med underbara rätter med fokus på fisk och skaldjur. Firar du något speciellt? Kontakta gärna hotellet i god tid i förväg för att lägga fram eventuella speciella önskemål, så blir du behandlad som en stjärna på hotell Avalon under din speciella vistelse. Detta hotell är även perfekt för dig som gillar shopping med massor av affärer och köpcentra inom gångavstånd. Om du vill utforska Göteborg på cykel, så finns det att låna cyklar utan kostnad direkt från hotellet. Om du vill boka biljetter för evenemang, konserter eller teater. så kan hotellets concierge hjälpa till med arrangemang kring detta. Hotellet erbjuder förstklassig service och har en bemannad reception 24 timmar om dygnet. Hotellet vann även priset för Göteborg vackraste byggnad år 2008 och är ett uppskattat tillägg bland alla vackra byggnader i Göteborg. Hotellets personal finns till för att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt och inga frågor eller önskemål är för små eller för stora.

Unika och intressanta möten

Om du vill besöka hotellet som affärsgäst, så finns stimulerande och inspirerande konferenslokaler och mötesrum att hyra. De minsta rummen är upp till 8 personer, medans det största rummet rymmer upp till 40 personer. Självklart kan även en svit eller penthouse ställas i ordning för dig som föredrar ett mer avslappnat eller litet möte för 2-6 personer. Rummen, som även de är inredda enligt feng shui, inspirerar till givande möten med samtal och idéutbyten. All modern teknik som du kan tänkas behöva finns tillgänglig för att din konferens eller möte ska bli så lyckat som möjligt. Personalen finns i bakgrunden för att ge den bästa tänkbara servicen under ditt möte, utan att ta plats eller störa. De större lokalerna passar även för events av olika slag, och du kan välja vilken typ av möblering som passar tillställningen bäst. Rummet ställs i ordning efter dina önskemål dagen före, så att allt är klart när du anländer, och kan helt fokusera på att fila på de sista detaljerna som möjliggör en lyckad dag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity